Akivaizdžiausi faktų neatitikimai šitame pokalbyje. Mano analizė


1.Visu pirma, paminėtas Ivanauskas kaip ”Kedžio bendrininkas”, ir kad jis nuteistas, ir šiuo metu sėdi kalėjime, ir sėdės dar ilgai. Bet nepaminėta tai kad jis beveik nuo vaikystės aklas. Aklas žmogus pasirodo padėjo Kedžiui žudyti žmones, tai jie norėjo pasakyti?

2. Čia jie vis dar tvirtina kad Kedys užspringo savo vėmalais. Tai ankstesniame straipsnije idėjau nuotrauka, kaip atrodo tas žmogus užspringęs vėmalais, visas kūnas vienos mėlynės, rankos ir kojos sulaužytos, net liežuvis perpjautas išilgai. Bet pabandyk netikėti tokia versija, ir parasyti delfio komentaruose savo nuomonę, tuoi užpuls delfio troliai, ir išvadins patvoriniu

3. Kedžio pistoletas. Nors faceboke troliai tvirtino kitaip, čia jie patvirtino kad prie Naruševičienės lavono, ir prie Kedžio lavono rastas tas pats pistoletas. Tai palaukit, jei jau plicija jį rado prie Naruševičienės lavono, tai kaip tada jis vėl atsirado pas Kedį?

4. Kad kažkas patvirtino tvirkinimo faktus Kedžiu namuose. Įdomu kur tie patvirtinti faktai? Kodėl niekas jų niekada nerodė žiniasklaidoje? Ir kodėl niekas nerodė jų Amerikos teisėjams, kad jie nepripažino tokio kaltinimo?

The Review

100% Score

Review Breakdown

  • pedofilijos byla 100%
Exit mobile version