Valstybinės paslaptys, specialiosios propagandos ypatumai

Radau straipsnį, kuriame buves Rusijos žurnalistikos studentas aprašo kaip buvo mokomas valdyti liaudies sąmonę, ir pateikia keleta galimų metodų. Reikia iš karto pasakyti tai, kad realiai žmonės nėra tokie durni, kaip jis čia pateikia, bent jau Lietuvoje, nemažai žmonių moka mąstyti, ir dauguma tik apsimeta pritariantys ‘daugumai’, vien dėl to kad išvengti asmeninių problemų, kuriomis valdžia mums grasina nuolat. Jis ten be abejo kalba apie Rusija, bet paskaitę aiškiai pamatysim kad tai iki balalybės pažystama, pas mus vyksta lygiai tas pats. Jei kartais straipsnis ateityje išnyktu, ar būtų pakeistas, kas jau yra buvę ne kartą, įkopijuoju čia ir patį tekstą

http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/S-49924/straipsnis/Specialiosios-propagandos-ypatumai–kaip-valdoma-musu-samone

Smalsu, ar dabar būsiu atskleidęs valstybinę paslaptį? Studijavau Maskvos valstybinio universiteto (MVU) Žurnalistikos fakultete, turėjom karinę katedrą. Slaptumo sąlygomis mus mokė apie specialiąją propagandą – meną sėti nesantaiką priešo gretose, pasitelkiant dezinformacijos ir sąmonės valdymo priemones.

Turiu pasakyt, baisus reikalas. Ne juokai. Kovinė, arba juodoji, propaganda leidžia bet kokį realių faktų iškreipimą, norint pasiekti propagandos tikslus. Tai efektyvus ginklas, kurio vienintelė paskirtis yra „išmušti“ priešui smegenis.

Supuvusios silkės metodas. Apverstos piramidės metodas. Didžiojo melo metodas. 40/60 santykis. Visiško akivaizdumo metodas. Jūs irgi esat susipažinę su visais šiais metodais ir technikomis. Tiesiog nesuvokiate to. Taip ir turėtų būti.

Mus mokė naudoti kovinės specialiosios propagandos technikas kovoje su priešo armijos kareiviais. Šiandien jos yra naudojamos prieš mūsų šalies taikius gyventojus. Jau dvejus metus, skaitydamas Rusijos spaudą ar žiūrėdamas televizijos laidas, pastebiu, kad žmonės, koordinuojantys žinių pateikimą ir interpretavimą Rusijoje, buvo mokyti pagal tą patį vadovėlį, to paties barzdoto pulkininko arba jo kolegų.

Pavyzdžiui, supuvusios silkės metodas veikia parenkant melagingus kaltinimus. Svarbu, kad būtų kuo purvinesni ir skandalingesni. Gerai veikia, tarkim, smulki vagystė arba mažamečių tvirkinimas, taip pat žmogžudystė, dar geriau, jei iš gobšumo. Beje, supuvusios silkės metodo tikslas nėra įrodyti kaltę. Tikslas yra sukelti viešą, platų aukos NEteisingumo ir NEpagrįstumo aptarimą.

Žmogaus psichika veikia taip, kad, kaltinimui vos tapus viešos diskusijos objektu, iškart atsiranda šalininkų ir priešininkų, žinovų ir ekspertų, fanatiškų kaltintojų ir nuožmių kaltininko užtarėjų. Kad ir kokio laikytųsi požiūrio, visi diskusijos dalyviai toliau kartoja kaltinamojo vardą kartu su purvinu ir skandalingu kaltinimu, taip įtrindami vis daugiau supuvusios silkės į jo drabužius, kol galiausiai smarvė ima lydėti jį visur. Klausimas „Ar tikrai nužudė, pavogė, tvirkino?“ tampa pagrindiniu, kai minimas jo vardas.

Kitas metodas yra 40/60 santykis, sugalvotas dar Gebelso. Metodo principas yra žiniasklaidos, 60 proc. informacijos pateikiančios priešo naudai, sukūrimas. Taip pelnius jo pasitikėjimą, kitus 40 procentų galima naudoti ypatingos dezinformacijos, efektyvios dėl pelnyto pasitikėjimo, tikslams. Antrojo pasaulinio karo metais veikė radijo stotis, kurios klausėsi su fašizmu kovojęs pasaulis. Buvo manoma, kad ji priklausė britams. Tik po karo paaiškėjo, kad iš tikrųjų tai buvo Gebelso radijo stotis, veikusi 40/60 santykio principu.

Ypač veiksmingas yra didžiojo melo metodas, kuris šiek tiek primena supuvusios silkės metodą, bet iš tikrųjų veikia kitaip. Jo veikimo principas yra kuo labiau užtikrintai pateikti auditorijai tokį globalų ir baisų melą, kad būtų sunku patikėti, jog apie tai galima meluoti. Metodas grįstas tuo, kad teisingai sukonstruotas ir gerai apgalvotas didysis melas sukelia klausytojui arba žiūrovui gilią emocinę traumą, kuri ilgam laikui nulemia jo požiūrį, nepaisant logikos ir sveikos nuovokos. Ypač gerai veikia melagingi žiaurumo prieš vaikus ir moteris aprašymai.

Tarkim, pranešimas apie nukryžiuotą vaiką dėl jo sukeltos emocinės traumos ilgam laikui paveiks informaciją gavusio žmogaus požiūrį, kad ir kaip kiti stengtųsi pakeist jo nuomonę, pasitelkus paprastą logiką.

Mūsų niekada nenuilstantis pulkininkas ypatingai vertino visiško akivaizdumo metodą, kurio rezultatas, nors ir negreitas, yra užtikrintas. Užuot ką nors įrodinėję, pateikiat auditorijai tai, kuo norite įtikinti, kaip kažką akivaizdaus, savaime suprantamo ir todėl neabejotinai palaikomo vyraujančios daugumos šalies gyventojų.

Nors paprastas, šis metodas yra neįtikėtinai efektyvus, nes žmogaus psichika automatiškai reaguoja į daugumos nuomonę ir siekia prie jos prisitaikyti. Svarbu nepamiršti, kad dauguma turi būti vyraujanti, o jos palaikymas visiškas ir besąlygiškas, kitaip tapatinimosi efektas nebus pasiektas.

Tačiau jeigu šios sąlygos yra, daugumos pozicijos šalininkų skaičius ima pamažu, bet užtikrintai augti, laikui bėgant šis augimas virsta geometrine progresija, daugiausia dėl apatinių socialinių sluoksnių atstovų, kuriuos tapatinimosi efektas veikia labiausiai. Vienas iš klasikinių visiško akivaizdumo metodo palaikymo būdų yra skirtingų socialinių apklausų rezultatų, rodančių vienbalsę visuomenės nuomonę vienu ar kitu klausimu, publikavimas. Juodosios propagandos metodikos, žinoma, nereikalauja, kad šios ataskaitos nors truputį atspindėtų realybę.

Galėčiau tęsti ir tęsti. Mums dėstė ištisus metus, o ir metodų sąrašas yra ganėtinai ilgas. Svarbu visgi ne tai, o štai kas. Juodosios propagandos metodai veikia auditoriją gilių psichologinių mechanizmų lygmeniu taip, kad pasekmių jau neįmanoma pašalinti vadovaujantis loginiu mąstymu. Didžiojo melo metodas pasiekia tokį efektą emocinės traumos būdu, o akivaizdumo metodas – per tapatinimąsi. Galiausiai, supuvusios silkės metodas – įkalant į auditorijos sąmonę tiesioginį ryšį tarp atakos objekto ir purvinų, skandalingų kaltinimų.

Trumpai tariant, kovinė specialioji propaganda paverčia žmogų zombiu, kuris ne tik aktyviai palaiko jam į sąmonę įkaltas nuostatas, bet ir agresyviai priešinasi tiems, kurie laikosi kito požiūrio ar bando pakeisti jo nuomonę, vadovaudamiesi loginiu mąstymu. Kitaip ir negalėtų būti. Visus kovinės specialiosios propagandos metodus vienija vienintelis tikslas – susilpninti priešo armiją, kiršinant ją, sėjant tarpusavio neapykantos ir nepasitikėjimo jausmus.

Šiandien šie metodai naudojami prieš mus pačius. Jie veikia taip, kaip buvo suplanuota, ir pasiekia reikiamą rezultatą, tik tarpusavio neapykanta ir nesantaika kyla ne priešo kariuomenės gretose, o mūsų namuose ir šeimose.

Išeikit į gatvę ir įsitikinkit, kaip šalis pasikeitė per pastaruosius trejus metus. Man atrodo, kad kovinė specialioji propaganda veikia net efektyviau, kai yra nukreipta prieš savo gyventojus, o ne priešo karius. Turbūt taip yra dėl to, kad, skirtingai nei kariai, taikūs gyventojai negali apsiginti.

Akivaizdi, nors ir neitikėtina tiesa

Aišku perkopijavau jau kažkieno parašytą tekstą tikrai ne tam kad tiesiog perkopijuoti, nebūtu jokio tikslo tai daryti, jei neturėčiau ką papildyti. Pvz, tai jog pastebiu kad realiai žmonės galvoja, kad tokie, ar panašūs melo ir propagandos metodai naudojami tik prieš aukštuomenės asmenis, bet patarčiau tiesiog apsidairyti, ir pažiūrėti atidžiau į savo bendradarbius, viršininkus, ar tiesiog i draugus. Praeitame straipsnyje pasakojau kokį absurdą ir neteisybę patyriau pirmoje klasėje, ir tai buvo vien tik tam kad palaužti mane morališkai ir psichiškai, o štai šeštoje klasėje, atsitiko taip kad žiauriai primušiau prie manes nuolat priekabiaujantį klasioką, ko pasekoje, ji reikėjo skubiai vežti i ligoninę, siūti jam lūpą. Bet įdomiausia tai kas buvo paskui

Nors muštynes matė daugybė liūdininkų, tarp jų ir dar vienas mūsų klasiokas, bet mokytojų tarybai, kurie paskui svarstė ar išmesti mane iš mokyklos, buvo pateikta versija, kad jis rišosi batą, o aš priėjau ir spyriau jam į veidą. Dar įdomu tai, kad mokytojų tarybai svarstant mokinio elgesį, tiek prieš tai, tiek po to, mokytojai visada atsitempdavo ir pati mokinį, kur jam raudonuojančiam, ir prakaituojančiam tekdavo aiškintis prieš būrį mokytojų dėl to ką blogo padarė, bet manes atsivesti, ir išklausyti mano versijos, jie matyt ‘nematė reikalo’ , ir aš tik po to buvau vienos mokytojos informuotas, jog buvo svarstomas mano elgesys, dėl to kad spyriau klasiokui i veidą jam rišantis batą, o kai papasakojau kaip buvo iš tikrųjų, ji liko gerokai nustebusi, iš pradžių net atsisakė patikėti. Bet ja greitai nuramino mergaitės, mano klasiokės, papasakojusios koks anas vaikas yra niekšas, kaip jis skriaudžia ir terorizuoja visus ką tik pajėgia. Iš tikrųjų, muštynės kilo dėl to, kad jis pradėjo eilinį karta manęs prašyti kad neva paskolinčiau jam pinigų, tais laikais kapeikų, kurių jis niekada negražindavo. Tai buvo Plungės 3 vidurinė mokykla, dabar ji kažkaip gavo gimnazijos statusą, ir vadinasi Plungės Saulės Gimnazija. Tada buvo ką tik prasidėjusi pertrauka, koridoriai sausakimši vaikų, kurie su kuprinėmis ėjo iš vieno kabineto į kitą, tas prie manes iš karto pristojes pareikalavo kad paskolinčiau, o realiai padovanočiau jam kapeikų, aš nieko neatsakiau, tiesiog nuėjau, tas kurį laiką ėjo iš paskos zirzdamas, paskui matyt nusibodo, tad spyrė man i užpakalį, tai padarė 2 kartus, štai tada aš ir isiutau, atsisukęs ėmiau ji iš visų jėgų talžyti kumščiais, ko pasekoje jo visas veidas po to buvo kruvinas, ir jis buvo išvežtas i Plungės ligoninę

Realiai, jei ne mergaitės, klasiokės, kurios nepatingėjo kiekvienam iš tų mokytojų įrodyti koks anas vaikas yra problemiškas, ko gero ir būčiau išmestas iš mokyklos, vien tik dėl to kad kažkas sugalvojo ‘mano labui’ paskelbti propagandą, ir net mokytojų tarybos taisykles pakeisti. Tai, be abejo padarė kažkuris iš mokytojų, ir labai abejoju, ar dabar beįmanoma nustatyti kuris, tuo labiau, kad senesnioji mokytojų karta jau yra išmirusi. Iš kitos pusės žiūrint, tai malonu kad dėl manes kažkas taip stengiasi, kaip pvz dabar, parašau komentarą po Janutienės filmukais youtube, ir ta komentarą matau tik aš pats, net iš kitos naršyklės žiūrėdamas savo komentaro nebematau, tai ką ir bekalbėti apie kitus vartotojus? Kad facebokas ištrynė 5 mano sukurtas grupes, viena po kitos užblokavo 6 mano pagalbines anketas, kurias bandydavau naudoti, kai pagrindinė anketa būdavo atjungta nuo nuomonės rašymo 30 parų, ir galų gale užblokavo, ištrynė mano pagrindinę anketą, be jokio paaiškinimo, ir visam laikui. Taip pat neteko matyti kad blokuotu tokiais neitikėtinais mąstais kažką kitą, tad malonu, kad būtent aš sulaukiau tokio išskirtinio dėmesio

Bet jei kalbėti apie propagandą, tai įdomiausiai būna tada, kai pasigilini kokiems tikslams ji būna daroma, nes pvz šita įstorija iš trečios vidurinės daugelis, kam tik papasakoju ivardija kaip neitikėtiną, kaip ir mano pirmos klasės patirtį, nes atseit koks tikslas mokytojams taip elgtis? Bet galim pažiūrėti ir i kitus faktus, ir pavizdžius. Sovietmečio mokyklose, lygiai kaip ir sovietų armijoje, stipresnieji visada skriausdavo silpnesnius, ir mokytojai tikrai negalėjo to nepastebėti, bet jei kiti mokiniai ir pasiskūsdavo, tai viskas ko tie niekšai sulaukdavo, tai tik pabarimo, po kurio jie eidavo toliau ko nors skriausti, o va, jei skriaudžiamas asmuo pasipriešino, ir davė rimtą atkirtį, tada ji jau net reikia pateikti svarstymui dėl išmetimo iš mokyklos, prieš tai šlykščiai iškraipant faktus. Atsimenat įstorija, kur kareivis Sakalauskas iššaudė jį nuolat mušusius ir terorizavusius įdiotus? Po to jis be abejo iš karto tapo ieškomiausiu nusikaltėliu Sovietų Sąjungoje. Tiesiog tokia buvo tvarka toje valstybėje, kur žmogus nuo pat mažų dienų privalėjo būti engiamas ir skriaudžiamas, o per pamokas dainuoti daineles, eilėraštukus apie gėrį, taiką, ir be abejo apie Leniną. Bet apsidairykim aplinkui, ar šiais laikais kas pasikeitė? Valdžia pajuto kad žmonės jau per gerai, ir per linksmai gyvena, tai pradėjo terorizuoti įstatymų vardu, sugalvojant kažkokį įdiotišką karantiną visiškai lygioje vietoje. O kad valdžiai žūt būt reikia kad žmonės kentėtu, apie tai jau kalbėjau praeitame straipsnyje, ir nuorodas idėjau, kuriame minimi faktai iš viduramžių. Ir čia dar tik labai maža dalis faktų apie tai kaip tais laikais žmonės buvo verčiami kentėti, kalant jiems į galvą visokiausius žalingus papročius. Tai kodėl reikėtu manyti kad šie laikai yra išskirtiniai, ir valdžia nebenori kad žmonės kentėtų? Aš tai manau kad niekuo šitie laikai ne išskirtiniai, valdžios kėslai kaip buvo taip ir liko tokie patys, tik skirtumas tas, kad žmonės dabar kur kas labiau išsilavinę, jų jau nebeitikinsi, kad pvz utėlėta, purvina galva, vadinama kaltūnu tai yra rimta liga, ir jo negalima nukirpti, nes neva apaksi

Bet pvz net šiais laikais dauguma žmonių kažkodėl vis dar tiki kad seksas tai yra blogis, ir kad tai galima daryti tik su vienu partneriu, kitaip neva būsi ‘kekšė’ arba ‘ištvirkėlis’. Bet ar nepastebit tendensijos? iš esmės, seksu siūloma užsiimti tik tada, kai jis teikia mažiausiai malonumo, arba visai neteikia? Nes juk kiekviena ilgai gyvenanti pora gali pasakyti tai kad aistra išnyksta praėjus kuriam laikui, ir seksas tada lieka tik rutina. Negana to, valdžia šiuo metu samdo neitikėtiną trolių armija, tam kad būtų eliminuoti visi pažinčių saitai, ir net fb pažinčių grupės, daro taip kad užuot ieškoję partnerių, žmonės realiai tik švaistytu savo laiką bendraudami su troliais. Apie tai dar būtinai kalbėsim atskiram straipsnyje, nes šia tema galiu rašyti ir rašyti, duomenų surinkau labai daug

Ko gero, valdžia pastebėjo ir tai, kad žmonės, šiais laikais darosi perdėtai higieniški, pvz kai dar gyvenau Anglijoje, skaniai juokiausi iš vienos moters, kuri pasakojo kad viešuose toletuose, ji prieš sisiodama padengia klozeto kraštus popieriumi, neva nežinia kas čia sėdėjo, ir kokių ligų paliko. Ir žmonių su tokiu požiūriu tikrai yra daugiau, ir jų vis daugėjo. Jei jau pradėkim gilintis į tai, kokiais būdais gali būti perduodamos ligos, tai ir durų rankenų negalima liesti, nes nežinia kas prieš tai jas lietė, ir kokių ligų paliko. Valdžia be abejo pastebėjo kad žmonės darosi būtent tokie, ir sugalvojo koronos idiotizmą, paskandindami visą pasaulį idiotiškuose karantinuose, taip žlugdydami smulkujį versla, ir visaip kitaip versdami žmonės kentėti

Turčių valdymo metodai, išradėjų teroras

Dabar tiems kas supranta rusiškai, idedu filmuką, apie kurį jau girdėjau daug prieštaringų nuomonių. O ką manau aš pats? Pirmiausia tai kad filme kalbama gana logiškai, ir net pateikiami konkretus pavizdžiai, kaip persekiojami mokslininkai už tai kad išradinėja kažką, kas maišo turčiams didinti turtus. Toks turčių, o tuo pačiu ir valdžios elgesys tikrai nėra šių laikų rykštė, pvz, kas atsimena elementariausias 7, 8 klasės įstorijos pamokas, buvo kalbama apie tai kad viduramžiais pasaulio vystymasi stabdė taip vadinami cechai, kur visos gamyklos ir amatininkų dirbtuvės privalėdavo daryti tik jau sugalvotus daiktus, o tobulinti jų nebuvo galima. Tai rodo, kad net šioje srityje šitie laikai toli gražu ne išskirtiniai, turtuoliai visais laikais kovojo su išradėjais, ir labai dažnai pasitelkdami melą ir propagandą

Nenaudingu magnatams mokslininku legalaus persekiojimo pavizdžiai

Valstybiniai propagandistai tarp mūsų

Kaip pastebėjot iš straipsnio, valstybiniai propagandistai, kurie platina bet kokią propagandą, ar melą, niekada nieko neįrodinėja, ir nepateikia jokių faktų, ir jokių logiškų išvadų, ir savaime suprantama dėl ko, nes bet koks bandymas įrodinėti to ko realiai nėra, kaip mat baigtusi propagandisto gėdingu pralaimėjimu, o kai žaidžiama tik nemąstančių žmonių emocijomis, tada ir pralaimėti nėra kaip, nes sausos kalbos yra toks daiktas, kad jomis gali tik tikėti, arba netikėti, panašiai kaip į Dievą, o jei matai kad yra bandoma pateikti kažkokius visiškai nevykusius įrodymus, tada be abejo net minties nebebūna apie tai kad gal būt reikia tikėti ką rašo ar sako propagandistas, tai jų jau yra išbandyta ir patikrinta ko gero šimtus kartų, ir jie puikiai žino, kad daugiau lengvatikiu ras tada, kai net nebandys įrodinėti. Bet būtent pagal tai juos ir galima atskirti, pirmą kartą tai pastebėjau faceboke, iš kur paskui buvau išgrūstas, profesionali propaganda nuo nuoširdžių isitikinimų būtent tuo ir skiriasi, kad propagandistai net nebando nieko įrodinėti. O kai išdrysti suabejoti jo idiotizmais, tai daugiausiai ką jie sugeba, tik nustatyti oponentui diagnozę, ir pasakyti kad esi durnas, ar panašiai

Nežinau kuriai čia kategorijai priskirti, bet vienas iš tų šmeižimo metodų buvo panaudotas prieš mane, kai jau dirbau Anglijoje, apie 2012 metais, kaip tik tada, kai pedofilijos bylos įvykiai rutuliojosi pačiame įkarštyje. Tada aš rašinėjau komentarus po straipsniais, 15min.lt, ir panašiuose propagandiniuose tinklapiuose, ir pirma kartą sužinojau kad egzistuoja internetinė, valstybinės svarbos cenzūra, tada berots 15min.lt ir buvo atjungę man galimybę rašinėti komentarus. Dabar jie to nebedaro, o paprasčiausiai padaro taip kad tą komentarą matytum tik pats, ir niekas daugiau, esu kažkur čia idėjes filmuką apie tai kaip tai realiai atrodo

Bet čia norėjau pakalbėti ką kitą. Nes eilinį kartą parvykes iš po atostogų Lietuvoje, nustebau išgirdęs keistą bendradarbių klausima, ar aš tikrai tvirkinu vaikus, kai būnu Lietuvoje? Pasirodo kažkas paleido tokį gandą, ir visai nesunku buvo atsekti kas. Tai buves bendradarbis, kuris, kai ką tik atvyko, buvo itariamas apsivogimu, ir akivaizdu kad tai jis ištraukė iš kito bendradarbio, naujoko pinigus iš piniginės, bet kaip sakoma, nepagautas ne vagis. Bet kodėl jis apie mane tokius gandus paskleidė, taip ir nebebuvo progos paklausti. Čia padėjo tai kad aš nesu įžymybė, tada visi siaubingi kaltinimai kaip vanduo nuo žąsies, nes bet kas kam įdomu, gali tiesiog imti ir paklausti manęs pačio, be to, protingesni iš karto iš jo šaipėsi nes jis pasakojo tik kad aš jam neva gyriausi, kad sugryžes į Lietuvą, neva einu tvirkinti kažkokių vaikų. O kai jo paklausdavo kokių vaikų? Kur? Kaip? jis be abejo nieko neatsakydavo i šituos klausimus

Tai va, kai išgirstate kokį siaubingą gandą, visada tai pasakojančiam asmeniui užduokit tokius klausimus, Kur? Kaip? Kada? Ir panašiai, kad jis papasakotu kuo smulkiau, jei jis bandys tai daryti, be abejo iš karto susimaus savo parodymuose, o jei nebandys, tik išsisukinės nuo tokių atsakymų, reiškia jis yra apmokytas propagandistas, galit tuo net neabejoti. Būtent, aš linkęs manyti kad tas smulkus niekšelis, kuris paskleidė apie mane tokius gandus, yra ir smulkus valstybinis propagandistas, kitaip šito paaiškinti nelabai ir įmanoma, nes pernelyg daug sutapimų. Akivaizdu kad egzistuoja tokių smulkių niekšelių – propagandistų verbavimo sistema, nes smulkią propagandą aš mačiau ne tik ten, dabartinėje mano darbovietėje taip pat jų netrūksta, ir jie yra neįtikėtinai atkaklūs ir užsispyrę, kai reikia įrodinėti kokia valstybei naudingą nesąmonę

Pvz dabar, keletas mano bendradarbių karts nuo karto isteriškai įrodinėja kad Baltarusijos žmonės yra visiškai patenkinti Lukošenkos valdymu, o tie kur sukilo yra tik absoliuti mažuma. Kaip matot, ta jų žodinė propaganda tiksliai sutampa su internetine propaganda, kurią stumdo internetiniai troliai. O įdomiausia tai, kad jie tai daro sunkvežimio vairuotojų kolektyve, kur beveik kiekvienas yra asmeniškai kalbėjes su baltarusais, kitaip jie pas mus vadinami bulbašais, ir gali bet kada paklausti jų pačių, ar jie patenkinti Lukošenka

Kai dar dirbau Lietuviškoje įmonėje, net vienoje mašinoje teko gryžinėti iš kadensijos su baltarusais, ir kai pakrypo kalba apie tai ar jie patenkinti savo valdžia, pradėjo pasakoti apie ta savo prezidentą įvairius juokingus, nešvankius anekdotus, ir visaip kitaip iš jo šaipėsi ir tyčiojosi. Ir dar pasakė, jei būtume patenkinti valdžia, ar manai kad mums reikėtu ieškotis darbo Lietuviškose Įmonėse? Tai buvo prieš keletą metų, jokio sukilimo dar nė kvapo nebuvo. Tai jei kaip jie tvirtina, 99 procentai Baltarusijos gyventojų yra patenkinti Lukošenka, tai kur tada jie yra? Nes man teko sutikti tik tokius kurie tikrai nepatenkinti. Kai uždaviau šita klausima propagandistui, jis net pradėjo bendrauti piktai, aš jį neva užknisu, ir pareiškė kad niekas neprivalo tau duoti ataskaitą kokia valdžia yra patenkintas, kokia ne, o jei sutikau tik tokius kurie nepatenkinti, tai esu dėl to tik pats kaltas

Jie taip pat tvirtino ir kad Rusijoje žmonės yra labai patenkinti Putino valdžia, bet reikalas tame, kad pas mus dirba vienas žmogus iš Rusijos gilumos, ir aš be abejo jo kaip mat paklausiau, ir paskui tam pačiam propagandistui pateikiau atsakymą ka jis man papasakojo apie tai ką realiai Rusijos žmonės mano apie Putiną. Tada jis apskritai su manim pradėjo vengti kalbėti šita tema. Bet po kiek laiko, jis išdryso pareikšti kad aš rašinėdamas šitame tinklapyje iškraipau faktus, kitaip sakant, pradėjo klijuoti ant manes savo paties etiketę. O su tuo triuku, aš taip pat jau buvau susidūres faceboke, ir labai smarkiai susidūres, net keletas senesnių straipsnių parašiau šita tema, kur moteriškė, Drasos Kalias partijos narė, klijuoja ant manes KGBisto etiketę

Gyventojų sekimas, KGB valdymo metodai

Dar vienas bendradarbis mane buvo užsipuoles dėl to kad kažkokio pokalbio eigoje paminėjau KGB, ir priminiau jų valdymo metodus. Pakeltu tonu, ir daugiskaita jis pareiškė, ‘pamirškit jūs ta kgb, tai jau praeitis’. Bet reikalas tame, kad tai tikrai ne praeitis, o dabartis, ir ko gero ateitis, nes sovietų valdžia Lietuvoje liko, o taip pat ir visi KGB valdymo metodai taip pat liko, įskaitant ir žmonių sekimą, bei kurmių sistemą, kur dabar jie atlieka propagandistų funkciją. Tik dabar žmonių sekimas daromas daug tobulesnėmis technologijomis, žemiau įdėsiu dokumentinį filmą, kuriame pasakojama kokiais metodais gali būti ir yra sekamas kiekvienas iš mūsų. Ten be abejo dažniausiai kalbama apie amerikiečių patirtį, bet dabar aiškiai matoma tai, kad vakarų pasaulį valdantys masonai – satanistai susivienijo su Rusijos KGB, ar bent jau pasirašė kažkokią taikos sutartį, ir šiuo metu vieningai joja liaudžiai ant sprando, net žada juos versti prievarta skiepytis nuo išgalvoto viruso

Iš tikrūju, kaip matot, žmonės teisingai daro kad priešinasi 5g ryšiui, nes interneto kokybė eiliniam vartotojui beveik nesiskiria nuo jau esamo 4g ryšio, bet reikalas tame, kad 5g yra daug patogesnis gyventojų sekimui. O kaip jau žinom, Lietuvoje mobilus internetas buvo ir yra vienas tobuliausių pasaulyje, jūs manot kad valdžia mūsų labui stengiasi jį tobulinti? Manykit iš naujo, nes tobulas mobilus internetas reikalingas tam kad valdžia galėtu jus tobulai sekti. Lygiai tas pats ir su windows10, vos ne per prievarta jau baigia galutinai išgyvendinti visas kitas, senesnes operacines kompiuterių sistemas, nes jos turi didelį trūkumą, nėra taip gerai pritaikytos kompiuterių sekimui, kaip kad windows10

Kažkada KGB plačiai naudotos pasiklausymo blakės dabar jau yra atgyvena, geriausiai ir tobiliausia blakė dabar yra jūsų išmanusis telefonas, kur valdžia gali ne tik girdėti, bet ir matyti ką darot, ir kur esat, o taip pat laptopas su windows 10 sistema, kur jie gali matyti viską kas vyksta kompiuterio ekrane, o taip pat panorėje gali sudaryti interneto trigdžius, atjungti wirelesa ir panašiai

Nuomonės formuotojai ir jų ‘fabrikai’

Dar atsiminiau kad praeityje esu skaitęs įdomių straipsnių apie Rusijos propagandą, ir trolių veikla, čia įpatingai tiems kurie linkę netikėti kad troliai apskritai egzistuoja, nors kiek pastebėjau, trolių egzistavimu netiki tik patys troliai, bet kurie kiti, kurie apskritai moka mąstyti, tiki. Tik bėda ta kad toli gražu ne visi žmonės dažnai naudojasi internetu, o tie kurie naudojasi dažnai, manau anksčiau ar vėliau pastebi propagandistų veiklą. Taigi, straipsniai apie propagandistų kontoras yra pasidalinti žemiau

http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/S-66916

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/sociologija/S-61464/straipsnis/Rusijos-troliu-fabriko-darbuotojo-ispazintis-kaip-emesi-trolio-darbo-kiek-uzdirbo-ir-kodel-galvoja-kad-tokia-veikla-visiskai-nekenksminga-

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/sociologija/S-46318/straipsnis/Troliu-gamykla-kaip-gimsta-Rusijos-rezima-aukstinantys-komentarai

Teksto iš šitų straipsnių be abejo čia nekopijuosiu, nes jei jie išliko iki šiol, manau išliks ir toliau, tik iš karto noriu pastebėti kad pirmame straipsnyje, pačioje pradžioje yra panaudotas melas, išverčiant faktus atvirkščiai, ir tie kurie rašinėja prieš valdžia, pavadinti troliais, o po to, patys sau prieštaraudami jie kaip niekur nieko aiškina kad trolius samdo būtent valdžia, tame tarpe ir Lietuvos

O čia idėsiu kelias nuorodas iš to ką radau ivedęs i google ‘nuomonės formuotojai’, angliškai vadinami influencers, o Lietuvos liaudyje vadinami tiesiog troliais. Pasirodo egzistuoja agentūros, kurios teikia nuomonės formavimo paslaugas internetinėje erdvėje. įdomu kiek kainuoja jų paslaugos? Ko gero daugiau nei reklama per televiziją? Nes valstybė tomis paslaugomis naudojasi nuolat, tai aiškiai matosi pvz faceboke

https://www.google.com/search?q=nuomones+formuotojai+lietuvoje&rlz=1C1GCEA_enLT853LT853&oq=nuomon%C4%97s+formuotoju+&aqs=chrome.3.69i57j0i22i30l3.24271j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Homepage
https://influenceriai.lt/

Melo metodas 40/60

Manau reikia pakalbėti atskirai būtent apie šitą pradiniame straipsnyje paminėta metodą, vien dėl to kad aš ji kažkodėl labai dažnai matau. Kaip tai veikia, jau yra aprašyta straipsnio pradžioje, bet melo ir tiesos procentai nebūtinai turi būti būtent tokie, pvz velionis Julius Veselka naudojo maždaug 10/90 procentą. Kitaip sakant, jo kalbos, net 90 proc būdavo gryna tiesa, bet kada jis imdavo sakyti kad mums reikia imti pavizdį iš Lukošenkos, kur jo valstybėje yra visur tvarka, tai iš karto protingesniems sukeldavo visišką nepasitikėjimą

Bet nepaisant nepasitikėjimo, iš tokiu propagandistų vistiek galima nemažai sužinoti, jie pateikia tikrai nemažai tikros ir teisingos informacijos, todėl juos verta sekti socialiniuose tinkluose. Tik reikia be abejo mąstyti ir savo galva, nes tikrai ne viskas ką jie ten sako yra tiesa. Pvz, aš dabar seku Janutienės laidas youtube, kitaip vadinamą opTv kanalą. Būtent, aš manau kad šitas kanalas, kaip ir beje dauguma panašių populiariausių kanalų, taip pat yra finansuojami valstybės ir skirti skleisti melui. Beja, Janutienė niekuomet ir neslepia kad jai algą moka žiniasklaidos gigantai, nes ji juk oficiali žurnalistė. Sakysit, taip ir turi būti, nes kaip ten bebūtų juk demokratinėje valstybėje gyvename? Bet kad igytu daugiau žmonių pasitikėjimo, ji išėjo iš visų televizijų, ir įkūrė savo kanalą youtube, nors aiškiai matosi tai kad ji liko ir toliau finansuojama valstybės. O pvz, Anglijoje, ar Amerikoje pilna tokių žurnalistų, kurie pasisakinėja prieš valstybę, ir jiems niekur nereikia bėgti, jie pilnai gali daryti tai ten pat kur ir dirba, didžiosiuose žiniasklaidos gigantuose, jų niekas iš karto netildo, kaip kad Lietuvoje. Šiuo atveju, ten demokratijos tikrai daugiau negu pas mus, bet ten taip pat egzistuoja ribos, kiek tiesos žurnalistas gali sakyti, ir kai tik pasidaro rakštis subinėje kokiam masonui-milijardieriui, to žurnalisto karjera kaip mat baigiasi, ir net gyvybei pavojus pradeda grėsti.

O kodėl aš manau, kad pvz Janutienės kanalas, tai yra eilinis propagandai skirtas kanalas? Visu pirma, kaip jau minėjau, finansavimo šaltiniai, kurie yra gana aiškūs, kitas dalykas, laidos apie politika pas juos būna iš esmės tik pilstymas iš tuščio i kiaura, nieko konkretaus nepasakant. Ir net tada kai ji su savo pašnekovais sako gryną tiesą, niekada nepasako esminio dalyko, kaip pavz šitam filmuke

https://www.youtube.com/watch?v=QrZBXzdvt5I

Kaip matom, iš youtubo šitas filmukas jau dingo, gal buvo per daug tiesos atskleista? Kas ten žino, bet kuriuo atveju gerai kad jį nukopijavau į savo kompą, dabar galiu dalintis iš vimeo

Propagandos 60/40 pavizdys

O esminis dalykas šitame koronos idiotizme yra tai kad sergančiuju statistika yra išpūsta iki visiškos beprotybės. Kaip dabar skelbiama, jau pradedama nustatinėti daugiau kaip ‘du tūkstančiai per dieną užsikrėtusiu Lietuvoje’, tada kai pasirodė šita laida, vistiek buvo ‘šimtai užsikrėtusiu per dieną’ Be abejo, ir kvailam aišku kad šitie skaičiai yra absoliutus absurdas, o jie tik tesugebėjo pasakyti kad rudeni sergamumas visada išauga, visomis ligomis, todėl ir korona ne išimtis

Be abejo, visi šitie expertai.eu, buves Kazimiero Juraičio kanalas, ar net advokato Stanislovo Tomo pasisakinėjimai be abejo yra skirti propagandai 40/60. Visu pirma, krinta į akis tai, kad jų niekas niekur neblokuoja. Jei pvz aš pradėčiau daryti įrašus, ir pasakoti panašius dalykus kaip Stanislovas Tomas, ar panašiai, būčiau kaip mat išmestas iš bet kur, iš visų facebokų, youtubų ir panašiai. Tiesa, Juraitis kažką minėdavo kad ji kartais blokuoja facebokas, bet matyt aš buvau svarbesnis tiesos skleidėjas, kadangi aš tuo metu būdavau blokuojamas vos ne pastoviai, o jis kaip niekur nieko rašinėdavo kada tik panorėjes, tikriausiai taip reikėtu suprasti? Paskui buvo ištrintas visas Juraičio kanalas iš youtubo, bet pažiūrėkim atidžiau, dingo viskas ka jis kada pasakė, o informačijos jis ten buvo įkėlęs tikrai nemažai, propagandos taip pat, kuria aš jau buvau pasidalines kaip pavizdžius kitame straipsnyje. Ir taip jau sutapo, kanalas dingo kaip tik po to, kai jie su Kiguoliu nofilmavo tuščias ligonines. Gal but ji darbdaviai pašalino dėl to kad persistengė, per daug tiesos atskleidė, nes filmukai su tūščiomis ligoninėmis, filmuoti kitų žmonių dingo taip pat ir iš faceboko

Apie Audriaus Nako komandą galiu net atskirai papasakoti, nes taip jau atsitiko kad realiai pažystu vieną iš jo komandos narių, Viktoriją Matuizienę, kuri kartu su Naku anksčiau Dviračio Žyniose ravėjo šieną. Tai yra lygiai ta pati aktorių komanda, kuri persikraustė į expertai.eu, dabar jie ten varo tiesą pvz apie pedofilijos bylą, bet kitose straipsniuose ar filmukuose jie varo rusišką propagandą. Taip pat, būtent jie, be jokios abejonės administruoja ir prižiūri faceboką, bei rašinėja briedą, susikūrę po kelioliką anketų, buvau jau ne kartą čia idėjes skreenshotų, kuriuose aiškiai matosi kaip dingsta mano postai, kur parašau kokia teisybę apie Naką. O kas dėl Viktorijos Matuizienės, tai iš karto krito i akis tai kad pas ją faceboke radau mažiausiai 3 anketas, kuriose nurodytas jos tikras vardas. Tai iš karto kyla klausimas, kam normaliam žmogui, kurio niekas neblokuoja, reikia šitiek anketų? Ir dar, kiek ji tu anketų gali turėti su netikrais vardais, bei nuotraukomis?

Apie Juraiti jau nemažai rašiau šitame straipsnyje, kaip matot, šiuo metu ten yra techniniu nesklandumų su vimeo filmukais, bet tikiuosi kad artimiausiu metu juos sutvarkysiu

Su stanislovo Tomu taip pat buvo tiek asmeniniai, tiek vieši pokalbiai, aš tada klausiau ar galima būtų faceboka paduoti i tarptautinį teismą, už tai kad pastoviai blokuoja be priežasties. Nors jis savo kalbose dedasi vos ne visagaliu, o tada tik sugebėjo pasakyti kad tokią bylą 80 proc tikimybė kad pralaimėtume, o jei visdėlto noriu bylinėtis, tada mažiausiai 3000 eurų jam į rankas. O kai jam pasiūliau pasiimti visą kompensaciją, jei laimės byla, o iš anksto nemokėti nieko, jis nieko ir nebeatsakė. Be to, juk ir taip matosi, kad jis kartu su Naku, bei Juraičiu pučia tą pačia, Rusijai naudingą dūdelę

Žemiau matysite kito propagandisto, Malinausko filmuką apie Juraitį su Kiguoliu. Tas filmukas be abejo pasako nemažai tiesos, tik šiuo atveju malinauskas ‘pamiršo’ pasakyti, kad jis taip pat lygiai toks pat propagandistas 40/60, kaip ir šitie du, jo neva demaskuotieji. O šito filmuko pagrindinė paskirtis – kiršinti žmonės tarpusavyje, nes visi kas aklai pasitiki Malinausku, dabar lig ir turėtu nebepasitikėti Juraičiu, ir atvirkščiai, kas aklai pasitiki Juraičiu, dabar turėtu nekęsti Malinausko. Dėl to aš visada visur raginu žmonės niekada niekuo nepasitikėti aklai, ir mastyti savo galva. Žiūrim

Malinauskas apie Juraiti ir kitus propagandistus

Apie mane

Mano šitas tinklapis taip pat jau kartą buvo užblokuotas, ir tik po kelių mėnesių atkūriau savo lėšomis. Valdžia rado būdą tai padaryti per domenai.lt, kuri yra valdžios valdoma šaraškino kontora. Finansuoti manes niekas ne finansuoja, ir už tai kiek laiko čia praleidžiu rašydamas, negaunu nė cento, tai darau laisvu nuo darbo, ir kitų reikalų laiku. Be to, man šiuo metu visada yra problemos su auditorija, nes pasidalinti, ir pareklamuoti savo straipsnius paprasčiausiai aš neturiu kur, facebokas mane galutinai pašalino, o youtubas daro mano komentarus beveik 100proc nematomus. Susikūriau twiter paskyra, bet ten yra problema ta kad lietuviu beveik nerasta, arba aš jų nematau

O ar galima pasitikėti manimi, ir mano pateikiama informacija 100 proc? Atsakymas ne, nes aš negaliu būti tikras, kad kas nors neapsimes manimi, ir nepradės rašinėti kokio briedo. O gal jau tai yra daroma, kur nors faceboke? Aš juk ten nematau. Specialiai melo aš aišku niekada nerašinėsiu, bet taip pat gali būti kad kažką klaidingai supratau. Todėl prašymas visų, kurie tai pastebi nurodykite komentaruose, tik aišku konkrečiai, kas, kur ir kaip yra neteisingai. Ir visada galvokit savo galva, užuot kažkuo pasitikėję 100proc. Nes jei pvz koks Juraitis, Janutienė, Tomas, Nakas, ar panašiai, pamato kokį protingo žmogaus raginimą sukilti prieš valdžia, naudojant smurtą, tai iš karto įjungia stabdžius, ir nuslopina tokį norą, manau kad tam jie ten ir sėdi eteryje, kad surinktų aktyviausių prieš valdžią nusiteikusių piliečių auditoriją, ir laikytu kontrolėje. Aš jau seniai raginu žmonės sukilti prieš valdžią, ir visiškai juos nušluoti, o naują valdžią formuoti iš politologiją baigusių studentų, ir kol kas nematau nieko kas ta mano nuomonę galėtu pakeisti

Didieji valstybiniai melai buvę šiais laikais

Rugsėjo 11 teroras

Pirmoje vietoje statyčiau Rugsėjo 11 įvykius, kai buvo sugriauti du milžiniški dangoraižiai, ir žuvo keli tūkstančiai žmonių. Iš pirmo žvilgsnio atrodo lig ir viskas tvarkoje, dėl to buvo apkaltintas kažkoks iki tol visiškai negirdėtas musulmonų lyderis, ir jis po to nušautas. Bet čia ir yra pirmas nesutapimas, musulmonų grupuotės, kai ivykdo kokį žygdarbį, po to skalambija visais įmanomais kanalais, ir giriasi dėl to ką padarė, atsiranda net keletas organizacijų, kurios prisiima žygdarbį prieš krikščionius sau, kai tuo tarpu realiai už tai būna atsakinga tik viena, o kitos tik šiaip giriasi, norėdamos pelnyti šlovę. Bet šį karta negirdėjom nieko, niekas nieko nesigyrė, ir neprisiėmė, tik paskui ne iš šio, ne iš to buvo pareikšta kad dėl to kaltas kažkoks Binladenas, ir nors tada domėjausi visomis naujienomis ta tema, deja iki pat šiol nemačiau jokio paaiškinimo kaip jie nustatė kad tai būtent Binladenas, o ne kažkas kitas

Kitas dalykas keistas tai kad Binladenas ir visi kiti jo sėbrai buvo būtent nušauti, ir nė vienas nesuimtas gyvas, buvo pareikšta, kad neva jie priešinosi, dėl to juos teko nušauti. Čia jau savaime atrodo keista, ir neiprasta, nejaugi iš būrio žmonių neatsirado nė vieno, kuris norėtu išlikti gyvas, pasiduoti, ir būti teisiamas Amerikos teisme?

Nesutampančias su realybe smulkmenas čia galima vardinti ir vardinti, bet svarbiausias neatitikimas šitoje įstorijoje, net jei visiškai nesidomėčiau kas ką apie tai sakė ar rašė, tai man tikrai be galo keistai atrodytu pačių dangoraižių griūtis, ir būdas kuriuo jie sugriuvo. Kaip jau kažkada minėjau, aš laisvalaikiu, vietoj to kad žiūrėti kokius banalius filmus, ar serialus, dažniausiai žiūriu dokumentiką, įvairiomis temomis. Apie pastatų griovimą juos sprogdinant taip pat nemažai esu matęs dokumentinės medžiagos, ir aiškiai matau kad šitų dangoraižių griuvimas tiksliai atkartojo būda, kuriuo būna griaunami pastatai juos sprogdinant. Tam kad pastatas griūtų ne kur nors į šoną, o kalapsuotu pats į save, reikia nemažo mokslo, ir nemažai pastangų, sprogmenys turi sprogti tiksliai eilės tvarka, o jei bent vienas sprogmuo nesuveiks, arba pora sekundžių pavėluos, pastatas grius ant šono

O čia matom kad milžiniški bokštai, daugiau kaip 100 aukštų, su karkasu iš geriausios kokybės plieno, o karkasas padengtas geriausios kokybės betonu, griūva nuo kažkokio vieno lėktuvo smūgio, ir negana to, griūdami gražiai kalapsuoja patys į save, lygiai kaip ir profesionalų demontuojami pastatai. Ir negana to, jie sugriūva labai gražiai iki pat pamatų, tuo pačiu labai gražiai pražudydami absoliučiai visus pastatuose buvusius liudininkus, ir beveik visus šalia esančius liudininkus

Žemiau idedu filmuką, kuriame propagandistai nevykusiai aiškina savo teorijas, kodėl griuvo pastatai. Bet atidarę filmuką youtube, atkreipkit dėmesį į po filmuku esančius laikus ir dislaikus, dislaikų tris kartus daugiau, o tai labai neįprasta youtubo kanalui apskritai. Reiškia net angliškai kalbanti liaudis nėra linkusi tikėti šitais paistalais

Anksčiau įstorijoje tikrai yra buvę, atvejų kaip lėktuvai trenkiasi i pastatus, tas pats, legendinis empire state building, antro pasaulinio karo metais buvo susidūres su bombonešiu. Tada taip pat buvo didelis gaisras, žuvo nemažai žmonių, bet kaip matot, pastatas tebestovi, ir niekam net minties nebuvo kile kad jis gali dėl to sugriūti. Kai lėktuvai trenkėsi į anuos prekybos centrus, ten tuoj pat išskubėjo gaisrininkai, jų ten buvo sulindę, kiek atsimenu apie 1500. O ar jie gaisrininkų kursuose nemokinasi saugumo? Kiek žinau, gaisrininkų kursai tik iš to ir susideda, kad jie būna mokomi i kuriuos pastatus ir kada eiti galima, o i kuriuos ir kada nesaugu. Jei jie ten taip masiškai ir drasiai veržėsi, tai reiškia niekam net minčių nebuvo apie tai kad bokštai grius

Atsimenu, kažkada mačiau dokumentiką apie lėktuvo Ruslan katastrofą berods Irkutsko mieste. Kaip žinia, Ruslan tipo lėktuvai yra kur kas didesni už keleivinius Boingus, ir kuro į juos telpa daugiau, bet nepaisant to, kai toks lėktuvas susidūrė su dešimties ar dvylikos aukštų namu, nunešė tik viršutinį namo kampą, iki pusės namo, ir tai, tik dėl to kad tokie namai yra be plieninio karkaso, paprasti sovietiniai blokinai daugiabučiai. O čia matom, kad lėktuvai trenkėsi maždaug ten kur yra trečdalis bokšto aukščio nuo viršaus, dvi trečiasias palikdami apačioje, bet nepaisant to, bokštai sugriūna iki pat pamatų, ir ir sugriūna ne bile kaip, kaip pvz nuo žemės drebėjimų kad išsivarto namai, beveik visada griūna ant šono. Arba vienas šonas atskyla ir nuvirsta, kitas lieka stovėti, ar panašiai, bet esmė ta, kad tada pastatas griūva netvarkingai, ir haotiškai. Jei tokiam bokštui pakirsi vieną puse, kaip kad jie sako kad būtent lėktuvas pakirto, tai jis būtent į tą puse ir svirs, o čia matom, dailų, profesionaliai apskaičiuotą kalapsa, kai bokštas griūva pats į save, ir kaip ne keista sugriūva iki pat pamatų. Tai įmanoma tik tuo atveju, jei sprogmenys dailiai, apskaičiuotai dalins pastatą i keletą daliu, ir sproginės sekundės tikslumu

Kai pirmą karta pamačiau iškeltą tyčinio susprogdinimo versiją Zeitgeist filmuke, tada tik peršnekėjau su pažystamais, apie tokią galimą versija, pasijuokėm ir viskas tuom ir baigėsi, paprasčiausiai nesigilinau į tai daugiau. Bet kai dabar matom koronos idiotizmą, tiesiog neimanoma neprisiminti tokių dalykų, ir dar labiau į juos nepasigilinti. Nes jei valdžia šitaip įdiotina žmonės su nebūtais virusais, tai norom nenorim pradedi galvoti, tai kur gi dar buvom kvailinami? O tokių atvejų yra daugybė

Kaip ne keista, neberadau nė vieno oficilaus filmuko, kur būtų nufilmuota kaip bokštai dailiai griūva iki pat pamatų, kai tuo tarpu seniau per žinias vos ne kaskarta tai rodydavo, pilni pastatų kalapsai, radau, o gal ir išliko tik zeitgeist filmuose, ir kompiuterinės simuliacijos filmuke. Išliko ir senas zeitgeist filmas, kuris ir buvo paskelbtas vos ne kaip samokslas prieš valdžią, ir išjuoktas visais būdais. Pas mus, arba Rusijoje jis be abejo būtų ištrintas, užblokuotas ir išcenzūruotas iš visur. Jei norit iškarto matyti 9/11 įvykius, atsukit filmą nuo 40tos minutės. Beje, norint pamatyti tą filmą, reikia jį atidaryti pačiame youtube, šitą nuorodą apačioje reikia nukopijuoti, įdėti į naršyklės adresų juosta, tada iš karto atsidarys filmas, kurio trukmė daugiau kaip dvi valandos. Filmas anglų kalba

https://www.youtube.com/watch?v=EqjkWNsePoU&bpctr=1607122384

O čia bus kopiuterinės simuliacijos filmukas, kuriame aiškiai matosi kaip griuvo bokštai

Kompiuterinė bokštų griuvimo simuliacija

Kad ketvirtasis lėktuvas buvo skirtas Baltiesiems Rūmams, čia taip pat yra aiškų aiškiausias melas. Manau jau daugelis matėte filmą, kuri ne kartą rodė per televiziją, apie tai kaip buvo užimtas ir sudaužytas tas lėktuvas. Visu pirma, krinta į akis tai kad jo užgrobėjai kažkodėl labai delsė, kai pirmi trys lėktuvai buvo ožgrobti keleto minučių bėgyje, kai tik pakilo, o šitas kažkodėl buvo užgrobtas tik praėjus 40 minučių nuo užgrobimo. Taip pat, visiškai ne atsitiktinai jie skrido labai žemai, kur veikia telefono ryšys, tam kad žmonės galėtu sužinoti kas atsitiko su kitais trim lėktuvais. Bet kad žmonės sukilo, ir lėktuvas buvo sudaužytas per grumtynes, čia taip pat panašu į pasakėles mažiems vaikučiams prieš miega, nes žmonės paprastai užtenka tik pagąsdinti, kad lėktuve turim bomba, ir galim ją susprogdinti, ir žmonės bus ramutėliai. Taip kad galit net neabejoti, kad taip ir buvo suplanuota, jog būtent šitas lėktuvas turi nukristi nepasiekes Baltūjų rūmų, ir daryta viskas kad būtent taip ir atrodytu. Jei jis būtų bent jau užgrobtas laiku, kaip ir kiti lėktuvai, tada būtų dar galima ginčytis, o šiuo atveju abejonių nekyla, kaltininkai nukreipė jį į patys save, ir ‘stebuklingai’ sudaužė nepasiekus taikinio, kad atrodytu jog buvo taikytasi į juos

Norint suprasti tai kas per niekšai šiuo metu valdo pasaulį, sudėkit visas žinomas neteisybes, ir padauginkit iš šimto, nes maždaug tiek šiurpių ir kraują stingdančių valdžios darbelių jūs dar nematėt ir negirdėjot, tada bus maždaug tiesa

Princesės Dianos mirties afera

Kaip jau žinom, Princesė Diana žuvo avarijoje, bet ar daug kas pasigilino, kas dar žuvo ar nukentėjo toje avarijoje, juk toje mašinoje kartu su ja važiavo dar trys žmonės. Atsakymas jus nustebins, pasirodo niekas daugiau toje avarijoje nežuvo, ir net nenukentėjo. O ir paramediko pasakojimas man pasirodė mažų mažiausiai keistas. Jis neva rado ant galinės sėdynės sėdindinčią moterį, kuri neturėjo jokių išorinių sužeidimų, bet ji buvo negyva, nes atseit jai buvo lūžes sprandas. Dabar pagalvokim, ar įmanoma iš viso avarijoje nusilaužti sprandą, taip kad galva liktu nenukentėjusi? Galva tokiu atveju turėtu būti mažų mažiausiai suknežinta. Ir iš viso, jie ten galėjo žymiai gudriau padaryti, papilti kokio kečiupo, pripaveiksluoti nuotraukų, tada bent jau atrodytu realiau. Bet anglų intelektui pasirodo ir tokių ‘įrodymų’ užtenka

Kažkada, jau po jos ‘mirties’ taip pat žiurėjau kažkokį vaidybinį, pusiau dokumentinį, paremtą tikrais faktais iš jos gyvenimo filmą apie ją, kur ji susipažino su kažkokiu gydytoju pakistaniečių, ir kuris buvo jos meilužiu, kurį laiką. Iš to filmo net buvo suprantama, kad ją labai knisa ir trukdo gyventi tai kad ji yra tokia garsi, ir dėl to ją visur persekioja paparaciai, ir ji net siūlė tam gydytojui bėgti su ja į Ameriką, bet tas atsisakė, tai matyt ji rado kažką kitą, kas sutiko su jos tokia avantiūra

Šita apgaulė aišku yra mažiausiai žalinga žmonijai, nors ir masinė, dėl jos niekas nenukentėjo, bet tai yra geras pavizdys, kaip greitai galima apmulkinti liaudį. Todėl belieka palinkėti Princesei Dianai laimės, tikiuosi ji ją rado, ir neveltui apmulkino visą pasaulį

Pabaigai

Kagi, atrodo tikrai nemažai čia prirašiau, galėčiau dar tęsti, būtent didžiūjų melų vardinimo srityje, nes jų yra tikrai daug, bet kaip vienam straipsniui ir taip yra per daug visko prirašyta ir pridėta, kitus melus aprašysiu kada kituose straipsniuose, tik nežinau kada, nes kaip jau rašiau, man algos už tai niekas nemoka, tai darau laisvalaikiu

Dalinamės

Primenu kad iš faceboko aš esu pašalintas, tikriausiai dėl to kad valdžiai mano nuomonė labai nepatogi, taigi, jei straipsnis patiko, dalinkitės tai. Pasidalinti galima nukopijuojant adresų juosta, ir paskui ten kur norit pasidalinti darant paste, jei nemokate tai daryti, tai paprašykit draugų kad parodytu kaip daryti kopy paste

The Review

100% Score

Review Breakdown

  • Nuomonės formuotojai 100%
Exit mobile version