Lenkijos teismas teisia Norvegijos bernevernet pareigūnus

Lenkijos teismas teisia Norvegijos Barnevernet pareigūnus!
Lenkijos teismas iškėlė bylą dėl vaiko paėmino iš lenkų šeimos, jai būnant Norvegijoje. Tai precedento neturintis atvejis. Užsienio žinybų darbuotojai dar niekada iki šiol nebuvo teisiami Lenkijoje!
Tikimės, kad teismui pasiseks įrodyti Bernevernet darbuotojų kaltę ir suėmimo orderis konkretiems kaltininkams bus išduotas per Interpolą. Tai būtų gera pamoka kitiems.
Kaip viskas vyko.
Pirmas veiksmas: „Paėmimas“
Naujųjų metų naktį (iš 2015 į 2016 m.) į vietinės policijos nuovadą paskambino lenkų mergaitės mama, ir pranešė apie agresyvią paauglių grupę, triukšmaujančią po langais. Atvyko policija. Ir? Ramino paauglius? Ne. Pirmiausia policijos pareigūnai užėjo pas lenkus į namus ir … ant stalo pamatė atidarytą šampano butelį (kokia retenybė … Naujųjų metų išvakarėse! ? ). Todėl jie iškart nusprendė, kad priešais juos yra girtuoklių šeima !? Na negi normalus žmogus skųstųsi triukšmaujančiais, išgėrusiais paaugliais. Ne, taip būti negali. Nebent tik jei jis pats piktnaudžiauja! Geležinė logika! Na, o toliau viskas vyksta pagal griežtai nustatytą metodiką: policija išvyksta (pamiršdama apie iškvietimo priežastį), bet nepamiršta pranešti apie „asocialią šeimą“ Barnevernetui. Barnevernet pareigūnai nedelsiant atvyksta į įvykio vietą, ir vėl kviečia policiją. Policija vėl grįžta į tą pačią vietą, bet jau dėl ​​kitų priežasčių ir … padeda narsiems „Barnevernet“ darbuotojams išsivežti mergaitę iš „alkoholikų“ šeimos.
Antras veiksmas : „Humanizmas“.
Nė trims metams nepraėjus ? mergaitė buvo grąžinta į šeimą. Pagal „Barnevernet“ standartus šeimai tikrai labai pasisekė. Bet mergaitės mama kažkodėl su tokiu „pasisekimu“, kai jos vaikas beveik tris metus buvo atplėštas nuo šeimos – nesutika iki šiol.
Trečiasis veiksmas : „ Teismas prasideda“
Dar 2016 sausio 18d., mama buvo priversta grįžti į Lenkiją. Čia ji iš karto pateikė visą informaciją apygardos prokuratūrai Tarnove. Buvo pateiktas ieškinys teismui, kuris buvo priimtas. Tarnovo apygardos teismas pareikalavo, kad Norvegijos Barnevernet pareigūnai būtų patraukti baudžiamojon atsakomybėn Lenkijos teismuose. ?
Lenkų šeimos advokatas Maciejus Kryczka džiaugiasi, kad šios bylos nagrinėjimas prasidėjo.
Lenkijos valdžios institucija, kuri šiuo atveju yra Tarnovo apygardos teismas, turėtų šioje byloje atlikti išsamų tyrimą.
Pagrindinis kaltinimas – „Neteisėtas Lenkijos šeimos išardymas“. Be to akcentuojama, kad nukentėjo nepilnametė Lenkijos pilietė.
Štai kaip reikia ginti savo piliečius !

Kaip matot originalo tiklapis jau dinges, liko tik tuščia nuoroda, bet visa teksta perkopijavau, kuri jau perskaitėt aukščiau

https://norgesavisen.no/polen-onsker-a-straffeforfolge-norske-barnevernsansatte-i-polske-domstoler/?fbclid=IwAR2CTW3kCEAQoitVNp0B49NLQjlZx8igkg4GrLQd4sZQ_jpOJuMQZ5l0A-A

The Review

100% Score

Review Breakdown

  • vaiku grobimas 100%
Exit mobile version